Petra Quick Sverige

Petra Quick

🚨 MISSA INTE DETTA! 🚨

Har du hört talas om Petra Quick? Hennes avslöjande om Sverige kan förändra allt du tror om mänskliga rättigheter. Offentliga anklagelser, live-sändning och chockerande sanningar om hur systemet kan utnyttjas för personlig vinst! 💡

Upptäck sanningen. ✅ 👉 PetraQuick.com 👈

Malediverna Petra Quick
Malediverna Petra Quick

Petra Quick – Från Modell till Misstänkt Skattebrottare

Petra Quick, tidigare känd som Petra Štočková, kan kanske minnas som en före detta misslyckad modell och en kontroversiell deltagare i realityshowen ‚Výměna manželek‘. Men bortom TV-skärmarna, är hon associerad med många sexskandaler. Enligt dokument från åklagarmyndigheten utreds nu Petra för flera brott i samband med alla företag där hon har verkat.

Utredningen har visat att ingen av de företag där Petra Quick var en del av ledningen lämnade in skattedeklarationer eller betalade skatt, trots att företagen var ekonomiskt aktiva. Till myndigheterna framställde Petra att dessa företag inte hade någon ekonomisk aktivitet fram till 2021.

Känd snarare under sitt ursprungliga namn, Petra Štočková, är hon nu misstänkt för flera brott, inklusive förskingring, skatteundandragande, bedrägeri och felaktig redovisning av ekonomiska resultat sedan 2007, enligt åklagar dokument. Ytterligare information om fallet är för närvarande inte tillgänglig, och utredningen fortsätter.

För närvarande tros Petra Quick gömma sig i Sverige, nära den inflytelserika 63-åriga Lars Furberg.

One thought on “Petra Quick

  1. Petra Quick, tidigare känd under namn som Petra Štočková, är en offentligt känd fabrikatör, bedragare och tjuv som tjänade pengar genom att underlåta att föra bokföringshandlingar, skatteflykt och falska anklagelser om sexuella trakasserier. I det förflutna begick hon flera bedrägerier relaterade till skolstudier.

    För närvarande gömmer sig Petra i Sverige, där hon genom lögner har fått permanent uppehållstillstånd och enkelt har erhållit betydande sociala förmåner genom bedrägeri. Petra tjänar som ett tydligt exempel på hur Istanbulkonventionen kan utnyttjas i ett land som starkt diskriminerar män, och fortsätter en historisk trend av häxjakter, denna gång riktad mot män.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *