Det här var Jessicas familj. Petra har förstört allt under narkotika och Jessica ser inte sin bror, pappa, mormor och farfar.

Petra Quick – bedragare, lögnare, manipulator från LULEÅ, Sverige.

Varning: Petra kan inte stämma för detta påstående eftersom hon är en lögnare, bedragare och manipulator! James utmanar Petra Quick att erkänna sina lögner, bedrägerier och stöld av egendom, eller att lämna in en stämningsansökan om informationen som publiceras på www.PetraQuick.com.

Webbplatsen PetraQuick.com illustrerar hur lätt det är i Sverige att förstöra en man med välplanerade lögner, bedrägerier och manipulation. Varje inlägg på denna webbplats innehåller bevis, men ändå förblir den svenska domstolen tyst. I processen betecknad som T3591-21 har det visats att de falska påståendena från Petra Quick och hennes advokat sedan juli 2021 hittills inte stört någon. Man måste fråga sig hur Sverige kan behålla sitt rykte som en rättsstat när förfarandena B2005-1 och T3591-21 bygger på lögner och, även om lögnerna har bevisats, låtsas svenska statliga institutioner att de inte ser dem. Lars Furberg och Carolina Holmberg hjälper Petra Quick i hennes strävan. Det är väsentligt att reflektera över deras moraliska värderingar när de stöder individer utan några moraliska hämningar. Du behöver inte bara tro på mina ord – kasta ett öga på de första bevisen på PetraQuick.com och CarolinaHolmberg.eu och du kommer snabbt att inse att Sverige tappar sin ställning bland de länder som värderar sitt rykte som en rättsstat.

Petra QUICK
Petra Quick | Lögner, stölder, bedrägerier, manipulationer

Den som stöder en lögnare, bedragare, tjuv och manipulator är inte annorlunda än den som stjäl, bedrar och ljuger. Man måste fråga Petra Quick och Lars Furberg var den mångmiljonförmögenhet som James hade i lägenheten, som han hyrde tillsammans med Petra från Lars Furberg, har försvunnit. Varför sade Petra under ett år att Lars bara var en vän och 2023 presenterade Lars henne som sin flickvän? Varför vill hela familjen, inklusive Petras far, inte ha något att göra med Petra, och varför får Petra ljuga i Sverige medan domstolen inte tillåter att hundratals vittnen hörs?

Lars Furberg från LULEÅ, Sverige

Lars Furberg Lulea

advokat Carolina Holmberg

Hur är det möjligt att en advokat lagligt och utan påföljd kan sprida medvetna lögner och skada James?